Cum cumpăr?

Cum cumpăr?
Navigati pe www.parfumuri-celebre.eu si alegeti produsele care va plac.
Cu ajutorul meniului si al instrumentelor ajutatoare pe care magazinul nostru online vi le pune la dispozitie, va invitam sa navigati prin categoriile de produse sau sa selectati articolele dupa categoriile din care fac parte. In meniul din stanga sus, sunt prezentate cele patru categorii: parfumuri femei, parfumuri barbati, parfumuri personalizate si uneori PROMOTII. In functie de preferinta dvs, selectati produsul dorit cu ajutorul unui simplu click.

Cum selectezi produsele dorite?
In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati un simplu click pe butonul Adauga in cos, dupa care puteti continua cumparaturile. Pentru a accesa cosul de cumparaturi, apasati click pe iconul specific din dreapta sus, unde aveti posibilitatea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Daca doriti sa va intoarceti din nou pe site pentru a adauga alte produse in cosul de cumparaturi, puteti sa va reintoarceti cu un simplu click pe una din cele patru categorii prezentate mai sus.

Informatii privind finalizarea comenzii si expedierea produselor
Pentru a finaliza comanda dvs, asigurati-va ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate si apasati pe butonul Trimite comanda moment in care veti primi pe email-ul comunicat in cadrul comenzii, confirmarea de primire a comenzii dumneavoastra. Deocamdata, la www.parfumuri-celebre.eu, singura metoda de plata disponibila este plata ramburs, iar livrarea produselor noastre se va face prin Curierat Rapid Fan Curier sau Posta Romana in cazuri exceptionale. Veti primi un e-mail de confirmare a plasarii comenzii pe adresa de e-mail furnizata de dumneavoastra.

Abonează-te la newsletter şi primeşti GARANTAT un voucher de cumpărături online! Click aici