Termeni și condiții

Societatea Q Cosmetics SRL se bazează pe o serie de termeni și condiții.
Pagina web Q Cosmetics (denumită în continuare Site) este un site de comert electronic accesibil prin Internet la adresa www.parfumuri-celebre.eu. Orice utilizator (denumit în continuare ”Utilizator/Client/Cumparator”) poate accesa acest site.
Site-ul este gestionat de către SC Q Cosmetics SRL identificată cu CIF RO32063686, J32/658/2013 cu sediul in Sibiu, Strada General Ion Dragalina 2A, telefon 0737506768

Acceptarea conditiilor
Utilizarea site-ului www.parfumuri-celebre.eu, cumpararea produselor si serviciilor Q Cosmetics / Famous Luxury Perfumes reprezinta o acceptare din partea ta a tuturor termenilor si conditiilor prezentate, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet www.parfumuri-celebre.eu
www.parfumuri-celebre.eu isi rezerva dreptul de a actualiza, modifica si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

Drepturi de autor
Continutul site-ului www.parfumuri-celebre.eu (texte, elemente grafice, grafice, baze de date, logo-uri, informatii și orice alte date) reprezintă proprietatea Q Cosmetics SRL. Orice folosire a acestuia în scop comercial, incluzând, dar fără a se limita la reproducere sau distribuție, copiere, descărcare de fisiere în orice rețea, este strict interzisă fără permisiunea scrisă a proprietarului
Website-ul www.parfumuri-celebre.eu poate conține imagini, documente, informații sau alte materiale care nu sunt proprietatea Q Cosmetics SRL ci a unor terți. Pentru orice sesizare legată de incalcarea drepturile de autor ne puteti contacta completand formulatul de contact

Preturile produselor si ofertele de pe site
Prețurile si ofertele de pe site vor fi exprimate în lei și includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare, orice schimbare a valorii TVA se va regasi în pretul de vanzare al produselor Famous Luxury Perfumes de pe site. Preturile produselor pot fi schimbate pe durata anului, fara o notificare prealabila, produsele fiind facturate la pretul afisat in momentul confirmării comenzii.
Ofertele de pe site sunt dinamice si pot varia de la o zi la alta, fiind valabile in limita stocului existent.
Ofertele/preturile nu includ cheltuielile de livrare, care vor fi adăugate la pretul total al produselor comandate în funcţie de cantitate, cu excepţia existentei unor promotii speciale care prevede transportul gratuit. Valoare totala a comenzii (inclusiv cheltuielile de livrare) va fi comunicata cumparatorului înainte ca acesta sa confirme comanda.

Comenzi. Termen de livrare. Adresa de livrare
In momentul plasarii comenzii pe site sau telefonic, cumparatorul accepta atat respectiva comanda cât şi termenii si condiţiile generale / specifice de vânzare. Dupa plasarea comenzii, cumpărătorul va primi un e-mail de confirmare pe adresa de e-mail indicata în comandă unde i se va comunica suma totală de plata pentru comanda sa. Obligatia Cumparatorului este sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Q Cosmetics isi rezervă dreptul de a nu procesa orice comanda aparținând unui client cu care există un litigiu legat de plata unei comenzi anterioare sau din orice alt motiv legitim ce indreptateste vanzatorul Q Cosmetics sa refuze onorarea comenzii.

Comenzile primite de luni pana vineri:

 • pana la ora 14:00 vor fi procesate si preluate de curier in aceeasi zi și se expediaza spre beneficiar în 24 – 48 de ore, mai putin in zilele de weekend si sarbatorile legale.
 • după orele 14:00 vor fi procesate si preluate de curier in urmatoarea zi lucratoare și se expediaza spre beneficiar în 24 – 48 de ore, mai putin in zilele de weekend si sarbatorile legale.

Comenzile primite vineri după orele 13 până luni:

 • se vor procesa ca o comanda lansata luni pana in ora 14:00

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 1 zi si maxim 5 zile, din momentul confirmarii comenzii, in limita stocului disponibil. In situatia in care produsul/produsele comandate nu sunt pe stoc clientul este anunțat prin e-mail sau telefon.
Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.
Q Cosmetics poate anula comanda efectuata de catre cumparator, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele situatii:

 • In situatia in care produsul/produsele comandate nu se afla pe stoc;
 • Datele furnizate de catre cumparator sunt incomplete si/sau eronate;
 • Imposibilitatea contactarii cumparatorului prin nici unul dintre mijloacele puse la dispozitie in termen de 3 zile;
 • Livrari consecutiv esuate catre acelasi client;
 • Produsele din comanda cumparatorului au fost in promotie/campanii de marketing si stocul a fost epuizat;

Plati
Platile se pot face prin Ordin de plata în baza unei facturi proforme expediată pe mail sau in momentul pradarii produsului in cazul livrarilor cu plata ramburs.

Transport
Taxa standard de expediere este în valoare de 15 lei pentru locatiile in care societatea de curierat rapid contractata nu are km suplimnetari de livrare. In cazul unor oferte speciale, taxa de livrare poate fi gratuita. Comenzile se expediază prin intermediul unui curier rapid sau Poșta Română în cazul localităților unde curierul nu are sediu și se percepe taxa suplimentara.

Incheierea contractului
Odata cu plasarea unei comenzi pe site, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de administratorul site-ului parfumuri-celebre.eu, respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc, orice modificare fiind comunicata clientului/cumparatorului, acesta avand dreptul sa anuleze comanda.

Politica de Retur
Parfumurile standard se pot returna respectând următoarele reguli:

 • Un produs defect se returnează fără costuri de transport, clientul urmând să decidă dacă dorește ca produsul sa fie înlocuit sau suma achitată sa-i fie rambursată, în maxim 15 zile, într-un cont comunicat prin mail de către acesta.
 • Un produs comandat și nefolosit (nedesfacut din cutie si folie) se poate trimite retur în maxim de 30 zile de la achiziție pe cheltuiala cumparatorului, urmând ca acesta să fie schimbat cu un alt produs (în acest caz clientul trebuie să achite si transportul noului produs) sau să se returneze contravaloarea (mai puțin costurile de transport aferente expedierii)
 • Un produs folosit, care nu are defect, nu se poate returna
 • Un produs deteriorat de catre cumparator nu se poate returna

Parfumurile personalizate, realizate pe comanda speciala, se pot returna doar daca produsul prezinta un defect de productie.
Pentru returnarea unui produs, cumparatorul trebuie sa anexe o copie a facturii de cumparare împreună cu o notă semnată în care să indice motivul returnării, referinţe şi numărul de unităţi returnate.
Depunem toate eforturile ca fiecare colet expediat să fie ambalat corespunzător și să ajungă la destinatar în cea mai buna stare. Dacă, din cauze care țin de transport, produsele primite se dovedesc a avea daune, clientul este obligat să reclame aceste probleme în scris completand formularul de comanda in ziua primirii coletului. Pentru a nu exista dubii, privind condițiile de transport și pentru verificarea integrității produselor, clientul este obligat să verifice marfa achiziționată în fața agentului livrator.
Cumparatorul poate refuza primirea coletului de la agentul firmei de curierat rapid in cazul in care acesta este deteriorat, desfacut, ud, prezinta scurgeri de la produsele din interior, mentionand la motivul returului „colet deteriorat la transport”.

Coletele neridicate sau returnate
Clientul are obligația de a plătii transportul în cazul produselor expediate dar neridicate. Cheltuiala generată de transportul mărfii de la sediul Q Cosmetics la client, staționarea în depozitul curierului cât și transportul retur către Q Cosmetics va fi facturat clientului.

Dreptul de proprietate
Q Cosmetics își rezervă dreptul de a dispune de produse până în momentul achitării totale a comenzii, inclusiv a cheltuielilor și a taxelor, in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).
Responsabilitate
Q Cosmetics nu este responsabilă pentru neîndeplinirea totală sau parţială a executării prezentului contract în cazul în care stocurile sunt terminate sau produsul/produsele sunt indisponibile din motive de forţă majoră, de grevă totală sau parţială în special în cazul serviciilor de curierat, mediu de transport sau comunicaţii.
Q Cosmetics nu este responsabilă pentru daunele indirecte care pot apărea ca urmare a achiziției produselor.
Q Cosmetics nu este responsabilă pentru pierderea datelor sau fişierelor de către Cumpărător care are obligaţia de a le păstra cu mare atenţie.
Q Cosmetics refuză orice răspundere în ceea ce priveşte:

 • Orice întrerupere în funcţionarea site-ului.
 • Orice eroare în funcţionarea programelor.
 • Orice inexactitate sau omisiune de informaţii disponibile pe site.
 • Orice daune care rezultă din intruziunea frauduloasă a unei terțe părţi care a cauzat modificarea informaţiilor puse la dispoziție pe site.

Şi, în general, orice daune directe sau indirecte, indiferent de cauzele, originile, natura sau consecinţele lor, inclusiv și în special costurile care decurg din achiziţia de bunuri oferite pe site, pierderea de profit, de clientelă, de date sau orice altă pierdere de active necorporale care ar putea apărea ca și consecinţă a accesării site-ului Q Cosmetics de către o tertă persoană, din imposibilitatea de a accesa site-ul sau de corectitudinea informației care provine direct sau indirect din situația anterioară.

Protecţia datelor cu caracter personal. Politica de confidențialitate.
Datele cu caracter personal colectate prin completarea formularului de comanda/contact vor fi gestionate de către societate.
In momentul completării comenzii, datele Cumparatorului personale vor fi incluse într-un fişier Q Cosmetics cu scopul de a facilita realizarea viitoarelor comenzi si le puteti oricand.
Cumparatorului ii sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal.
De asemenea, Cumparatorul va putea primi informaţii despre produsele cosmetice, parfumurile și serviciile oferite de YODEYMA. Cumpărătorul își poate exercita drepturile de accesare, rectificare, anulare și opoziţie, în orice moment, adresându-se Serviciului Clienţi al Q Cosmetics, prin intermediul opţiunii Contact disponibilă pe site sau la următoarea adresă Strada General Ion Dragalina 2A, Sibiu

Abonează-te la newsletter şi primeşti GARANTAT un voucher de cumpărături online! Click aici